8.6.2012

Pannaripäivä

Lomalla joka perjantai on pannari, lätty -tai vohvelipäivä! Tänään oli Pannaripäivä.
Koska raparperit on ny komeimmillaan, niin tietenkin raparperia sekaan...ei ollu kaikkien mieleen ja jäi mulle taas enemmän ;D (karppaukselle sanoin kesän ajaks vähän niinkun baibai...ja samalla osalle kesävaatteistani... ).
Jätin mää puolet pellillisestä ilman raparperia eli kaikki sai kyllä mahansa täyteen ;)
Mulla aina meinaa kyrähtää toi pinta ja sisältä jää kovin pehmeeks..Mies sanoin raa´aks mutta en siitä sisällyksestä kyllä mitään kuivaa jankkiakaan halua,eikä sen mun mielestä kuulu ees sellasta olla. Jotain foliopeitettä siihen kyllä tarttee seuraavalla kerralla kokeilla...

Tän erittäin rasvasen ja sokerisen pannarin ohje on täältä. Viipaloin sitten siihen vaan raparperia päälle. Joku vuosi sitten laitoin omenaa ja kanelia ja hyvää oli seki.

Ihanaa kesäviikonloppua kaikille :)

12 kommenttia:

  1. Herkullisen näköistä... Namm!
    Taitaa olla lähestulkoon samanlainen ohje jonka sain ystävättäreltäni joskus 90-luvun alkupuolella.
    Hyvää, -makeaa ja rasvaista!
    Aurinkoista viikonloppua!
    Täällä ei kyllä aurinko paista... :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä vähän liiakin hyvää...:P

      Kiitos :) Ei täälläkään tänään paistellu ja nyt illalla ropsautti vähän vettä...joka on kyllä ihan hyvä kasvimaata ajatellen.

      Poista
  2. Nami :) Taidan harkita samaa, kun on vanhaa maitoa kaapissa. Olen vaan yksin kotona, joten pellillinen on vähän liikaa ja tottakai se tulee vedettyä kokonaan..! Mun heikkous on kaikki lätyt ja pullat ;)

    VastaaPoista
  3. Karppaaminen on siis aika mahdotonta, vaikka olen vähän sen suuntaista joskus kokeillut. Hyvä, että pidät vähän taukoa, kesällä saa ottaa rennosti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tää kevätpuoli tässä vähän lipsunu muutenkin...:P Ja sen kyllä valitettavasti huomaa, niin mahamakkarassa kun olotilassakin. Mutta jos sitten tosiaan syssyllä taas tosissaan :)

      Poista
  4. Vohveleita ei tuu oikein syötyä, kun ei ole sitä vohvelirautaa, enkä tiiä saisko niitä muuten tehtyä? Mulle tuli tosta sun pannarista mieleen oma reseptini, jonka ansiosta voisin syödä valitettavasti.. pannukakkua vaikka joka päivä! Tai ei se oma ole, vaan jostain lehdestä joskus kopsattu. Pitää laittaakin siitä postaus, siis ohje! Aina onnistuu, enkä muuhun vaihtais!

    Täällä on ollut aika painostava ilma tänään. Hiostava, mutta iltaa kohti vähän viileämpi. Nyt näyttääkin alkaneen sataa. Hyvä, hyvä sade vie pölyt ja muut hiukkaset. :)

    HYvää viikonloppua!
    t.Paula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä tiijä voisko vohveleita tehä ilman rautaa...ei kai...ostin raudan ittelleni kolmekymppislahjaks :D Teen mieluiten niitä tai niitä siis tulee useimmiten tehtyä. Pannari on kyllä siitä kätevä että se valmistuu melkein itekseen. Eikun pannaripostausta kehiin, nini päsätään kokeileen jotain muutakin reseptiä.

      Olis siellä ukkosta ilmassa...täällä ei kyllä semmosta ollu havaittavissa.

      Kiitos :)

      Poista
  5. Namia, maukkaan näköistä pannaria :)

    VastaaPoista
  6. ai herkku, nuo pannarit niin hyviä :) Meillä oli tänään muurinpohjalättykauden avajaiset. vanhoista raparpereista tulossa simaa; mielenkiinnolla odotan.

    VastaaPoista